< back

De estafette van de vliegende draak

7 november 2013

Houd je van spelen kom naar versla de vliegende draak!

Samen met elkaar ga je op zoek naar de items die je helpen om de draak te verslaan en de prinses te redden. Meld je aan bij O2 for kids.nl via het contactformulier. Ben je in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar overleg dan eerst met je vader of moeder vóórdat je je aanmeld.

 

Met ongedwongen spelvormen en creatieve activiteiten ontdekken kinderen niet alleen hun talenten. Maar leren ze ook met emoties van zichzelf en anderen omgaan. Het doel van O2 for kids is om het plezier om samen te spelen te ontdekken, het zelfvertrouwen te versterken en het respect ten opzichte van zichzelf en van elkaar te vergroten.

 

In het voorjaar van 2014 wordt bekeken of deze workshop opnieuw aangeboden wordt. U kunt zich aanmelden, bij voldoende aanmeldingen start de workshop eerder. Data volgen nog.

 

Voor kind & ouder:

Samen met je kind bewegen, ontdekken en plezier maken!

 

Als ouder kun je op elk moment een positief beeld aan het kind meegeven, “ik ben de moeite waard”. Dit gevoel is gebaseerd op een optelsom van goede en slechte eigenschappen die je voor jezelf maakt. Een kind vindt zichzelf de moeite waard als het bijvoorbeeld kan denken””ik ben aardig en lief”en “ik kan het wel”. Hoe een kind zichzelf ziet, of het zichzelf positief ervaart als aardig, lief en bekwaam, hangt voor een groot deel af van hoe anderen hem/haar benaderen. Als vader en/of moeder kunnen wij ons kind helpen om zichzelf aardig en bekwaam te vinden. Door van een aantal dingen die hij/zij zegt of doet de bevestiging te geven dat je die de moeite waard vindt.

 

Zet je trots opzij, trek je speelkleren aan en red samen met je zoon/dochter de prinses uit de klauwen van de vliegende draak! In het voorjaar van 2014 wordt bekeken of deze workshop opnieuw aangeboden wordt. U kunt zich aanmelden, bij voldoende aanmeldingen start de workshop eerder. Data volgen nog.

© 2013 O2 for Kids - This is a MANUS creation