< back

Ik weet het, ik kan het en ik doe het!

5 januari 2018

‘Hallo, ik ben Draakje.

logo_06 draakje (2)

Iedere dag werk ik bij praktijk O2 for kids om kinderen zoals jij te helpen.

 

Waarom heet ik Draakje?

Als iemand tegen mij zegt, eerst kijken, dan denken en dan pas doen! En doe nou eens rustig. Is dat misschien goed bedoeld…Ik denk, wat doe ik verkeerd? Ik mag er niet zijn, zie je wel. Ik bedoel het goed waarom ziet niemand dat? Ik voel in mijzelf dan een donderwolk groeien, die moet eruit, pats boem beng! Ik ben boos, ik wil springen, vliegen, stampen, slaan met mijn staart of  zal ik vuur spuwen? Ik wil gewoon stoer zijn, niemand mag zien dat ik het niet weet….

Dan is het toch logisch dat je boos wordt. Je wilt laten zien dat je het kunt. Hoe krijg je dat dan voor elkaar? Daar kan ik je bij helpen. Tot ziens en weet je het nog even niet waar je last van hebt? Geen probleem, daar kan Jose je bij helpen.

 

Groetjes,

Draakje

© 2013 O2 for Kids - This is a MANUS creation