< back

Koers houden!

30 december 2019

Beste mensen,

Zo op de rand van het nieuwe jaar kijk ik terug op wat is geweest en naar voren wat gaat komen. Zo heb ik afgelopen jaar samen met mijn collega Annemiek Kamphuis de KLUS-training ontwikkeld voor praktijk voor leren & gedrag, die buitengewoon enthousiast is ontvangen door de deelnemers en hun ouders. De vernieuwde uitgave van het opvoedspel “Opvoeden in uitvoering” voldeed minder aan de verwachtingen en biedt mij de kans en de uitdaging deze verder te ontwikkelen.

Waar ik natuurlijk bijzonder trots op ben, is dat ik door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) geregistreerd ben als jeugd- en gezinsprofessional. Om aan de benodigde vereisten hiervoor te voldoen ga ik in 2020 verder met de deeltijdopleiding Social Work bij Saxion, waar ik afgelopen jaar ook mijn propedeuse in ontvangst heb mogen nemen.

Ook ga ik vooral aan de slag met het begeleiden van cliënten via praktijk voor leren & gedrag. Voor 2020 ga ik verder met het ontwikkelen van programma’s gericht op sociale vaardigheidstrainingen voor kinderen. Op dit gebied valt nog een hoop te verbeteren waar het gaat om aansluiten bij het kind, motivatie en prestatiedruk op school.

Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen bij O2 for Kids of praktijk voor leren & gedrag in Deventer. En wens hierbij iedereen een heerlijke jaarwisseling toe, veel geluk en gezondheid in 2020!

Vriendelijke groet,

José en draakje

© 2013 O2 for Kids - This is a MANUS creation