< back

De KLUS-training zit er bijna op!

4 januari 2021

Samen met mijn collega Anneloes van Burg heb ik afgelopen 3 maanden bij praktijk voor leren en gedrag de introductie sociale vaardigheidstraining, de ‘KLUS’ gegeven. Met nog 1 training voor de boeg zit het er bijna op. Dan nemen we afscheid van deze leuke groep kinderen. Bij voldoende aanmeldingen start binnenkort weer een nieuwe KLUS, tot dan! Wil je je aanmelden en samen met ons dit avontuur aangaan? Of heb je vragen wat de training precies inhoudt? Neem dan gerust contact op met de praktijk op T 0570 54 71 02 en vraag naar José of Anneloes.

KLUS-training voor kinderen

Wat

De KLUS-training (8 bijeenkomsten van 1 uur) is een introductie sociale vaardigheidstraining voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Samen met anderen leer je in de KLUS-training hoe je voor jezelf kunt opkomen en wat er bij jou past om dit te kunnen doen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen in verband met het Coronavirus.

Wanneer

Op woensdagmiddag 13 januari 2021 is de laatste training. De volgende start ook weer op een woensdagmiddag, op een nader te bepalen datum. Neemt u gerust contact op. Of meld u uw zoon/dochter via uw behandelend therapeut aan.

Waar?

Munsterstraat 2G, 7418 EV Deventer, op de eerste verdieping.

Trainers

De training wordt begeleid door mevrouw A. van Burg (toegepaste psycholoog, in opleiding) en mevrouw J. Hendrikx (integratief kindertherapeut).

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier, of via de therapeut waarbij uw kind onder begeleiding is/was of u kunt contact met ons opnemen, telefoon 0570-547102

Deelnemers

Er is ruimte in de training voor 6 personen in de leeftijd tussen 8 en 12 jaar. De training vindt plaats bij minimaal 5 aanmeldingen. Uw aanmelding is definitief wanneer u het contactformulier heeft ingestuurd of als u het kenbaar heeft gemaakt bij de behandelend therapeut.

Draaiboek

Data van de training: één keer in de twee weken.

Tijd: 14:30-15:30 uur.

© 2013 O2 for Kids - This is a MANUS creation