Voor kinderen

Heb jij dat ook wel eens….

Bij O2 for Kids mag je jezelf zijn. Dus bijvoorbeeld als je boos bent, gewoon even lekker schreeuwen, slaan op de gymbal of scheuren met papier. Er is veel speelgoed om mee te spelen waar jij uit kiezen mag. Als je eraan toe bent, vertel je mij waarom je boos bent. Of je houdt het voor jezelf. Bij O2 for Kids geef jij zelf aan op welke manier jij geholpen wilt worden.

Dat kan allemaal bij O2 for Kids. Jij geeft aan wat jou het meeste aanspreekt!

Na elke 5 sessies nodig ik jouw vader en moeder uit. Natuurlijk spreek ik met jou af wat ik ze wel of niet mag vertellen. Alles wat jij zegt is namelijk privé tenzij het om jouw gezondheid of veiligheid gaat. Dan moet ik dit jouw vader en moeder dat wel vertellen maar dat overleg ik eerst met jou.

Uit de TAO van POEH: “In het Chinees zou dat principe ‘Wei Woe Wei’ heten – ‘Doen Zonder te Doen’. Van ‘Wei Woe Wei’ komt ‘Tzoe Jan’, ‘Zelf Zo’. Dat betekent dat dingen vanzelf gebeuren, spontaan. O, ja, zei Poeh.”

© 2013 O2 for Kids - This is a MANUS creation