< back

‘Praktijk gaat dicht’

24 maart 2020

Graag wil ik u informeren over hoe mijn praktijk omgaat met het Coronavirus. Vanzelfsprekend houd ik de recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid van de kinderen en van u staan daarbij voorop. Ik heb daarom besloten de praktijk tot nader bericht te sluiten en geen begeleidingen aan te nemen. Mede omdat ik van mening ben dat ik de maatschappelijke verantwoordelijkheid moet dragen om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ik zal alle cliënten die een afspraak hebben staan in deze periode hierover persoonlijk benaderen en samen bekijken we of er andere mogelijkheden zijn. Voor verdere behoefte of interesse verwijs ik u naar www.praktijkvoorlerenengedrag.nl, neemt u contact op met de heer Beukering, é: info@lgfc.nl en/of t: 0570 – 54 71 02.

Hartelijke groet, José

© 2013 O2 for Kids - This is a MANUS creation