< back

Welkom

10 juli 2019

Welkom bij O2 for Kids kindertherapie,

Deze site is om kinderen, ouders/ verzorgers, verwijzers en andere geïnteresseerden te informeren over O2 for Kids. O2 for Kids is een praktijk die integratieve kindertherapie biedt voor kinderen die extra hulp kunnen gebruiken.

Hier kunnen kinderen lezen of deze therapie iets voor ze is, met welke redenen kinderen bij mij komen en ook wat we gaan doen. Kinderen mogen natuurlijk ook de andere informatie lezen.

Bij werkwijze staat voor ouders de informatie over wat integratieve kindertherapie is en wat de gedachte achter de therapie is. Daar staat onder andere wanneer de therapie kan helpen, bij welke problemen, het verloop van de therapie en de uitgangspunten.

Er is informatie over mij en wat ik heb gedaan en wat mijn motivatie is voor het geven van kindertherapie.

Het kopje kosten geeft informatie over de algemene voorwaarden en de kosten. Mocht u nog vragen hebben kunt u alvast kijken bij het kopje vragen. Staat uw vraag er niet bij vul dan het contactformulier in of belt u mij gerust op, t:06-57347660. Bij contact staan de praktijkgegevens en hoe kinderen of ouders contact met mij kunnen opnemen.

© 2013 O2 for Kids - This is a MANUS creation